AVapps kiest voor WebFunk

AVapps is de specialist als het gaat over audiovisuele totaaloplossingen voor de professionele markt en dit van ontwerp tot na-service. Door hun jarenlange ervaring en aanwezigheid in de sector hebben zij dan ook een sterk imago opgebouwd.

Gezien deze ijzersterke reputatie was AVapps op zoek naar een partner om een nieuwe website te ontwikkelen die moest zorgen voor een frisse look en wat extra maturiteit. De insteek van deze nieuwe site was om meteen een gevoel van professionaliteit op te wekken bij het bezoeken van de homepagina. Een professionele uitstraling die dan ook de kwaliteit van AVapps weerspiegelt.

De referenties van AVapps spreken voor zich. Vandaar dat wij gekozen hebben voor een gemakkelijke blogintegratie zodat deze pagina snel en gemakkelijk kan worden uitgebreid.

Daarnaast is het standaard contactformulier onder handen genomen zodat bestaande klanten een storing kunnen melden en indien gewenst ook een bijlage kunnen uploaden.

SEO-gewijs hebben we er ook voor gezorgd dat AVapps een bank vooruit is gegaan.

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek de website van AVapps en laat ons weten wat je ervan denkt.

AVapps

Geïnteresseerd in een dergelijke oplossing?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken samen hoe wij van uw nieuwe website een succes kunnen maken.

Contacteer ons