Een betaalbare website op maat

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Wij voorzien een all-in formule om uw bedrijf meteen online in de kijker te zetten.

Waarvoor een website écht dient

Een mooie website is leuk en geeft meteen een goede indruk van uw bedrijf, maar is niet de belangrijkste eigenschap die uw site nodig heeft. U wil namelijk gevonden worden, brand awareness creëren en uiteraard ook leads scoren. Hiervoor moet uw website SEO ( Search Engine Optimization ) gewijs goed in elkaar zitten. De insteek van WebFunk is dan ook om op basis van een marketingkundige aanpak, een goede website te bouwen en dus niet enkel maar rekening houdend met het visuele.

Kortom, wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt!

Heeft u al een website, maar wordt u niet gevonden en/of krijgt u geen leads binnen? Wij staan u ook bij om uw huidige website te optimaliseren.

Het mobiele tijdperk

Uit verschillende studies blijkt dat Belgen meer en meer gebruik maken van hun smartphone en tablet om te surfen, bankzaken uit te voeren, te shoppen, enzoverder. Dit is in de bedrijfswereld niet anders en uzelf bent daar waarschijnlijk het levende bewijs van.

Het is dus uiterst belangrijk dat uw website aangepast is voor mobiel gebruik. De websites van WebFunk zijn dan ook mobile responsive en passen zich aan naar ieder soort toestel.

Hoe gaan we te werk

We starten met een aangenaam gesprek om uzelf, uw bedrijf en uw klanten beter te leren kennen. Op basis hiervan doen wij een onderzoek naar het zoekgedrag van uw doelgroep. Dit zal dan de lay-out, de algemene boodschap en content van uw nieuwe website bepalen.

Had u graag meer informatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken samen hoe wij van uw nieuwe website een succes kunnen maken.

Contacteer ons