Optimaliseer uw website

Krijgt u weinig respons op uw website? Ligt het aantal bezoekers volgens u veel te laag? WebFunk helpt u bij het optimaliseren van uw website.

Wat is SEO?

SEO staat voor “Search Engine Optimization” en is het proces van zoveel mogelijk ( relevante ) bezoekers naar uw website te leiden en dit door gevonden te worden door zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Dit wordt gedaan door je website SEO technisch op orde te zetten, goede en nieuwe content te voorzien, het zoekgedrag van je doelgroep te analyseren, enzoverder. Traffic generation is dan ook niet zo evident om goed te doen. Wil je bij de top behoren, dan moet je zeker de laatste SEO trends op de voet volgen. Wij helpen u hierbij en zorgen er zo voor dat uw website meer bezoekers trekt en u zo ook meer leads ontvangt.

Verwar SEO niet met SEA, wat staat voor “Search Engine Advertising” ofwel het plaatsen van online advertenties met behulp van zoekmachines. Hiervoor kan u uiteraard ook bij ons terecht.

Meten is weten

Goed scoren in de zoekmachines is een kwestie van veel energie stoppen in het optimaliseren en up-to-date houden van je website. Het keer op keer analyseren van je resultaten helpt je bij het zetten van de volgende stap.

Had u graag meer informatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken samen hoe wij uw website verder kunnen optimaliseren.

Contacteer ons